Vertel ons je ervaringen | Gastenboek

Shanti, Surya & Hillard

16 augustus 2020

Dag Conny en Jan! Wat zijn jullie lieve mensen, en zo gastvrij. Dank jullie wel voor het fantastische eten, we hebben er enorm van genoten. En hartelijk dank voor de fijne nachtrust in jullie huis. We zijn weer helemaal opgeladen!!. Veel plezier met jullie fietstocht straks :). 

Pauline en Maarten

8 augustus 2020

Lieve Jan en  Conny,

Wat is het leven goed! Super om na een lange wandeling in een tropisch Nederland zo ontvangen te worden: eerst lekker opfrissen, dan uitgebreid borrelen in de tuin, verhalen uitwisselen, goddelijk eten. Alles zat er op en eraan. 

Reuze dank!

Stans en Han

4 augustus 2020

Conny en Jan.
Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en gezelligheid. We hebben genoten van de tuin, het lekker eten en de gezellige praat aan tafel. Veel fietsplezier vandaag!! 
Blijf gezond!!

Rene en Bas

2 augustus 2020

Hoi Jan en Conny,

Bedankt voor alles. Ronduit geweldig, jullie passies hebben ons meegenomen in deze avond. Het bier brouwen, fietsen spraken ons heel erg aan, Hopelijk kunnen je nog lang inzetten voor Vrienden op de Fiets. Leef lang en gezond.

Arie en Nia van Vuuren

1 augustus 2020

Ha Jan en Conny,

Wat hebben we genoten van jullie gastvrijheid en kookkunst. Heel veel dank. Jullie maken met jullie eigen concept vrienden op de fiets nog leuker. Het was voor ons een heerlijke avond met heerlijke temperaturen. Dank ook voor de gesprekken en de oprechte belangstelling. Veel succes. Het ga jullie goed.

Ineke en Daan Bommelje

22 juni 2020

Beste Jan en Conny. Wat hebben wij genoten van jullie gastvrijheid. Super diner, voor ons is Jan een TOPKOK. Na een lekker ontbijtje met een eitje kunnen wij er even tegen. Gaan weer voldaan op de fiets. Super mooi weer dat is genieten. 

Dank jullie wel en een lieve groet.

Lidwine en Maria

5 September 2019

Wat een warm welkom, Jan en Conny na die natte middag op de fiets! Een heerlijke plek in een prachtig huis. We hebben ons heerlijk laten verrassen met een super diner dat met liefde werd bereid. Gezellig gesprek ook, kortom een feestelijke eerste dag van onze fietsvakantie, het NAP pad. 

Nu op naar het ontbijt en dan weer lekker fietsen. Dankje wel Conny en Jan voor deze gastvrije warme ontmoeting.

PS Ook het zelfgebrouwen biertje was lekker!

Johan en Marola

20 Augustus 2019

Jan en Conny heel erg bedacht voor de goede ontvangst. We vonden het leuk om een inkijkje te krijgen in jullie leven. We wensen jullie een heel gezellige dag in Nijmegen en hopen dat nog vele hoogtepunten mogen volgen. Misschien kruisen onze wegen elkaar nog eens... Veel dank ook voor de geweldige maaltijd!

Cisca Leijssen

31 Juli 2019

Dank jullie wel, Jan en Conny, voor weer een zeer gastvrij ontvangst. Ook nu was het net als 2 weken gelden...! zeer gezellig en ook het eten was weer heerlijk. En het ritje in de Alfa onvergetelijk. Tot Ziens :)

Kristel, Hilde, Katrijn en An

20 Juli 2019f

Goeiemorgen!

Het verblijf was hier heerlijk, mooi, knap prachtig.... maar vooral heel gezellig! Jullie zijn supergastvrije mensen! Het eten was fantastisch lekker! Nu is het tijd voor een zelfgebakken boterham en in de toekomst zien julie ons zeker terug om het zelfgebrouwen bier te proeven!

Riet van der Horst

6 Mei 2019

Beste Conny en Jan.

Kwam gisteren in mijn uppie op de fiets aan na toch een beetje spannende treinreis (Dat ga je toch krijgen als je 75jr. bent).

Zo warm en hartelijk ontvangen, was meteen weer relaxed. Super bedankt hiervoor!!

Vandaag weer op weg naar mijn zussen (katjeskelder).

Jannie, Liesbeth, Cobi en Rita Heiden

4 Mei 2019

Lieve Conny en Jan,

Jullie hebben een nieuwe inhoud gegeven aan het woord gastvrijheid. Wat hebben jullie ons een warm welkom gegeven!

Jan noemt zich Hobbykok, maar dat mag hij van ons best veranderen in Topkok, Wat een heerlijk maal heeft hij ons bereid.

Bedankt voor alles.

Katherine & Jerry Widing

25 April 2019

Jan & Conny bedankt voor alles. Eerste gasten!!

We are very excited to be your first guests from Vrienden op de Fiets.

Thank you for welcoming us into your lovely home and special thanks to Jan for the fantastic dinner - lekker, heerlijk. Our stay with you was gezellig and we hope to return again one day.

Dank u wel, tot de volgende keer.

Katharine & Jerry Widing

(Australia/USA)